1° prèmiu de Poesia Sarda “Micheli Pinna”

1° PRÈMIU DE POESIA SARDA “MICHELI PINNA”

Data :

30 luglio 2024

1° prèmiu de Poesia Sarda “Micheli Pinna”
Municipium

Descrizione

S’Isportellu linguìsticu “Limba de vida” cun s’Istitutu Bellieni, paris a su Comune de Uri e a sa Biblioteca Comunale “Giovanni Maria Cherchi” bandit su 1° Prèmiu de Poesia Sarda “Micheli Pinna”.

Podent partetzipare autoras e autores de s’agregatzione subracomunale de su Progetu “Limba de vida”: Ossi, Piaghe, Martis, Laerru, Uri, Ùsini.

Sa busta depet èssere cunsignada a sas Bibliotecas interessadas (Ossi, Piaghe, Martis, Laerru, Uri, Ùsini) in sos oràrios de abertura intro su 20 de Santu Gaine.

Su regulamentu e sas ischedas de partetzipatzione s’ant a pòdere leare in sa Biblioteca o in su situ de su Comune de Uri (www.comune.uri.ss.it).

In sa matessi pàgina e in sa pàgina Facebook “Limba de vida” b’ant a èssere totu sos agiornamentos.

Pro nde ischire de prus si podet sighire sa pàgina Facebook “Limba de vida” o iscrìere a sa mail susarduestintotue@gmail.com

Quanto sono chiare le informazioni su questa pagina?

Grazie, il tuo parere ci aiuterà a migliorare il servizio!

Quali sono stati gli aspetti che hai preferito?
Dove hai incontrato le maggiori difficoltà?
Vuoi aggiungere altri dettagli?
Inserire massimo 200 caratteri
È necessario verificare che tu non sia un robot